vardagsfrenesi

måndag, januari 09, 2006

Intellektuellt haveri

Det är inte så att jag har tagit blogpaus. Inte heller har jag varit för upptagen.

Grejjen är bara att all min intellektuella energi har tack vare Sandra riktats hit.

Jag har i princip inte gjort annat de senastefyra dagarna. Mn nu har jag slutat (gett upp, level 64) och är således tillbaka. Troligen redan imorgon.

Obs. Det är förenat med livsfara att följa hitlänken.

4 Kommentarer:

  • Hah! Jag vet! Jag fastnade och fastnade och fastnade och sedan konspirerade min dåvarande föreläsare och min dator emot mig och såg till att den kraschade. (Datorn alltså, inte föreläsaren.)

    Livsfarligt. Once a notproner, always a notproner.

    Av Blogger k, at 10:12 em  

  • oh darn......

    Av Blogger anna, at 11:38 em  

  • Level 64 är ju respektingivande. Jag fastnade på 11 eller 12 (den där ugnsbilden med något rosa geggigt i förgrunden) och gav upp eftersom jag var övertygad om att det hela var felkonstruerat.

    Konstigt nog kan jag sitta i timtal med ett korsord eller ett sudoku (okej, ett sudoku brukar numera inte ta längre tid än en halvtimme max, men du fattar).

    Blev så jäkla irriterad på notpron. Sitter nästan och hetsar upp mig lite nu över att jag är för dum i huvudet för att fatta. Jag tänker för rätlinjigt. Stupid, stupid, stupid etc.

    Av Blogger eff, at 1:10 fm  

  • Haha.....eff vännen, inte mycket att vara ledsen för. Fast jag skulle tro att u var särdeles bra på det....kanske dags för ett nytt försök?

    Av Blogger oscar, at 11:42 em  

Skicka en kommentar

<< Home


 
Bloggtoppen.se