vardagsfrenesi

torsdag, november 24, 2005

Antingen eller lite...

Kan inte bestämma mig för om jag gilla mac eller inte. Sitter vid en nu.

Skärmen känns bra, tangentbordet likaså. Snyggare än de flesta pc. Äpplet är lite mysigt. dock verkar det som att jag tenderar att skriva mer fel än vanligt. Och så fattar jag inte hur det fungerar riktigt med menyer och sånt. Men snyggt är det.

4 Kommentarer:

  • Det är väl distraktionen från just dess skönhet och mysighet som orsakar felskrivningarna? Ska man få nåt gjort bör ju helst burken vara grå, pulverlackad och skramla lite.

    Det är samma effekt som gör att man ibland blir till en lallande idiot när man är bland vackra kvinnor. Du vet, när svaret på frågan "vad är ett plus ett" blir "ääählmmmkffhlmp eh bzzz".

    Av Blogger eff, at 9:34 em  

  • PC PC PCCCCCCC!!!!!! Koncentration nu!!

    Har ni blivit av med lägenheten än??

    Av Blogger ajja, at 1:26 em  

  • ...jo.... dom är vackra....

    Men det är lite som hästar och italienska motorcyklar vettu... de vackraste är också de sjukaste....

    Av Blogger -= R =-, at 6:06 em  

  • Ajjja: Det är lite oklart, de jag vill hyra ut till verkar lite lätt förvirrade minst sagt. Men jag tror att det ska gå bra.

    Jopp. Alltså jag tror att Mac är jättebra, men som sagt man fattar ju inte hur det går till. Det är lite som att hitta å, ä och ö på roberts knädator.

    Jamenförtusan Sandra, det är klart att den är, men man får inte säga det högt bara. Fast den är inte lika viktig som insidan.

    Av Blogger oscar, at 12:56 em  

Skicka en kommentar

<< Home


 
Bloggtoppen.se