vardagsfrenesi

fredag, januari 13, 2006

Enkätblogg...

Idag har jag klarat mig ifrån en spårvagnskontroll utan att få den dyra biljetten av konstapeln. Vunnit en badmintonmatch. Blivit bjuden på lunch. Sluppit åka bil till Gislaved och tillbaka och ska snart iväg på en middag som vi blivit inbjudna till.

Inte så mycket otur idag alltså.

Hur har din fredag den 13:e varit?

5 Kommentarer:

  • Hur lyckades du ducka böterna på vagnen?

    Av Anonymous Anonym, at 4:02 em  

  • Ah uttryckte mig kanske lite klumpigt. Det är såhär, jag har inte betalt på vagnen på ett bra tag eftersom min ekonomi har varit non-existent.

    Men idag fick jag en "bad-feeling" när jag stod och väntade på vagnen och lyckades skramla ihop 20:- ur fickan och göra rätt för mig. Sen kom kontrollen som ett brev på posten och jag tackade min lyckliga stjärna.

    Av Blogger oscar, at 4:24 em  

  • Räknas "jag är trött och det går dåligt att plugga" som 13:e-syndrom? Det gällde förvisso igår också... ;)

    Snyggt spårvagnskontrollantsinne förresten, vore ju kanon om det alltid funkade. Tycker att de borde ha studentrabatt åtminstone, det är ju så mycket pengar..!

    Av Anonymous Anonym, at 4:57 em  

  • Jag slipper också åka till Gislaved, men dessvärre slipper jag även bli bjuden på middag - men än är det ju några timmar kvar att ha otur på?!

    Av Anonymous Anonym, at 6:53 em  

  • Den har förflutit utan incidenter men med en svag underton av tomhet. Till stor del bestod tomheten i en våldsam hunger, men även själslig tomhet som tyvärr inte kan fyllas igen med entrecote med potatisgratäng och körsbärstomater och efterföljande busstur, kvällslur.

    Av Blogger eff, at 9:39 em  

Skicka en kommentar

<< Home


 
Bloggtoppen.se