vardagsfrenesi

torsdag, juni 15, 2006

Kafferepshistoria nr2

Det var en tjej som träffade en kille på krogen. Det gick som det går ibland. Ja, ni vet ju. Eller hur?

Precis, det skulle till att liggas lite. Hemma hos honom i Mölndal. Det var vacker, det var fint och det var mysigt. Hon var säker på att hon ville träffa honom igen, kanske t.o.m gå på IKEA tillsammans hand i hand med kärlek och solsken i blick.

Till historien hör att han var tvungen att ge sig av på morgonkvisten. Så han berättade det för henne, men sa att det visst gick bra om hon låg kvar. Han lämnade en extranyckel och sa att hon bara kunde lämna den i brevinkastet när hon gick.

När man är bakfull kan ibland tarmsystemet göra sig påmint, även hos flickor oavsett om Doris bara öppnar ett hål i sidan och släpper ut rosor och violer. Så hon gick på toaletten. Det var där det började gå fel.

För när man går på toaletten hos bortamatchen vill man inte att det ska bli stopp i stolen. Vår flicka fick panik. Pinsamt. Hon såg att fiska upp rosorna och violerna som ända utväg (jag vet att enda stavas enda och inte ända) så hon tog en plastpåse och plockade helt sonika upp resterna.

Det kändes rätt bra, med tanke på omständigheterna och vår flicka ställde sig i köket och skrev en lapp.

"Tack för en underbar kväll
xxx
070 etc."

Sen gick hon ut genom dörren, låste och kastade in nycklarna genom brevinkastet. Det var då hon upptäckte att påsen inte var i hennes hand. Sen var hon inte lika säker på att hon ville träffa honom igen.

6 Kommentarer:

Skicka en kommentar

<< Home


 
Bloggtoppen.se