vardagsfrenesi

måndag, december 12, 2005

TK har underbett.

OK. Jag erkänner. Inte för att någon vare sig anklagat eller beklagat mig. Men det är faktiskt sant. Inte nog med att jag ibland har lyssnat på den där låten som jag inte erkänner vilken det är.

Jag är dessutom tokigt beroende av Gilmore Girls. Måste vara nåt fel som är trasigt på mig. Men jag vet att jag inte är ensam.

Dagens visaste: "Även förr var det bättre förr"

12 Kommentarer:

  • Gilmore Girls har jag också en böjelse för. Det är nåt som borde utredas. Du läser ju psykologi, damma av böckerna! Och säg inte att det är bakteriell vaginos, för jag luktar inte rutten fisk, så det kan det inte vara anledningen...

    TK har underbett. Är det en ledtråd till låten? Håller bloggen på att bli en pusseldeckare? Är du i själva verket Ruth Rendell? Så många frågor...

    Av Blogger eff, at 2:35 em  

  • Jag såg ytterligare ett avsnitt nu. Jag tror att det är de helt otippade grejjerna som gör det.

    Sebastian Bach från Skid Row spelar gitarr i Lanes band.

    Alla referenser till låtar, filmer, artister.

    Snygghetsfaktorn på tre generationer Gilmoreflickor. För Emily är rätt het för att vara närmare sextio.

    Och en massa rolig och intelligent dialog. Desutom har Luke samma klädsmak som Bruce Springsteen.

    Av Blogger oscar, at 3:23 em  

  • Tk Har underbett syftar inte till låten på något sätt. Det var bara i brist på annat och så tänkte jag på Tommy Körberg just då. Varför vet jag inte. Men jag tänker lite konstigt ibland.

    Av Blogger oscar, at 3:24 em  

  • Ah, Tommy Körberg. Att jag inte förstod det är ju skamligt.

    Ja, det är oerhört roligt att Skid Row-snubben spelar budsnubbe och hobbygitarrist. Jag tänker alltid på den lökiga "18 and life"-videon när han är i bild. Socialrealism och pudelrock på samma gång är lite ovanligt.

    Och snygghetsfaktorn är definitivt inte att förringa - rent generellt en väldigt snygg ensemble (visserligen av typiskt amerikanskt snitt vad gäller TV-shower).
    Serien är lite udda, ganska nördig. Eftersom jag är nörd själv gillar jag sånt.

    Av Blogger eff, at 4:22 em  

  • Även jag är nog innehar en hel del nördfaktor. Har nog bara inte vågat erkänna det förrän nu. Doris tittade lite konstigt på mig när jag visste att en reklamlåt var ledmotivet till pantertanter. Och kunde sjunga resten av låten dessutom. Pinsamt värre.

    Sen att jag förstod referensen till Bea Arthur i filmen Airheads (de vill ha nakenbilder på henne) är lite sorgligt bara det. Bea Arthur spelade Dorothy i serien.

    Fan nu erkände jag att jag såg på pantertanter som ung (yngre)

    Av Blogger oscar, at 4:33 em  

  • Har ta mig f-n aldrig stött på ett par killar som gillar GG och sen pratar öppet om det. Det brukar spottas och fräsas. CUDOS Killar!
    Luke är Bruce Springsteen, ta inte den i från mig!
    Nu väntar snart Tommy Körberg bakom knuten killar. ;)

    Av Blogger ajja, at 4:52 em  

  • Men erkänn att Sophia ägde i Pantertanter. Syrliga kommentarer och dement endast när det passade. Visserligen var Rose ganska kul också, lite som en pensionärsvariant på Kelly Bundy, minus snusket då.

    Det är ju rätt kul att Bea Arthur och Estelle Getty är födda samma år, fastän Getty spelade Arthurs morsa i serien. Estelle Getty är till och med några månader yngre!

    Tror att Bea Arthur = manlig är ett närmast stående skämt i USA. Elakt, visserligen, men lite kul. Basröst.

    Ajja, det vore så tråkigt att missa bra TV bara för att man ska vara manlig och därmed hata allt som kvinnor gillar att titta på också. Sånt sysslar inte jag med, i alla fall.

    Av Blogger eff, at 5:23 em  

  • Jag har dessutom sett alla GG avsnitt sen det första. Eller jag har typ fyra av de allra nyaste kvar att se, men de ligger här och väntar.

    Alla var så sköna karaktärer. Dock vill jag minnas att jag som liten parvel tyckte att Blanche var lite läskig.

    Av Blogger oscar, at 6:04 em  

  • Blanche var mansslukerska, vilket nog är lite skrämmande när man är liten...

    Jag såg hela säs. 5 av GG i våras, innan *anal5 började sända säsongen. Har inte sett nåt av säs. 6. Jag hoppas fortfarande att Rory eller Lorelai ska knacka på dörren en dag och flytta in för gott. Men eftersom det är en TV-serie blir det lite komplicerat.

    Av Blogger eff, at 6:18 em  

  • GG ROX! AEGER! FFS! WTF!

    Av Blogger Stefan, at 6:52 em  

  • Eff, inget fel i att gilla GG som kille. Jag vart glatt överraskad naturligtvis. Uttryckte mig kanske lite klumpigt. Det bevisar bara att ni har ett större emotionellt djup än de flesta andra killar som inte uppskattar serien, med eller utan snygga brudar, just för den bra skrivna serien och de rappa replikerna.

    Av Blogger ajja, at 9:59 em  

  • GG är en otroligt bra serie! Jag försöker se så många avsnitt som jag kan, men Kanal5 är rätt duktiga på att inte berätta när serien börjar och slutar eller har uppehåll.

    Och jag berättar gärna helt öppet att jag tycker om serien. =)

    Av Anonymous Anonym, at 2:42 em  

Skicka en kommentar

<< Home


 
Bloggtoppen.se