vardagsfrenesi

tisdag, februari 21, 2006

Tidens tand

Visst är det underbart att språket kan utvecklas. Det är så fint med nya ord .

Glamourmodell- En person med löshår och plastbröst som viker ut sig för småslantar i herrmagasin som främst riktar sig till pubertetsmonster.

Dokusåpakändis- en person som vanligen saknar självdistans och drömmer om en framtida karriär som antingen, bartender, glamourmodell/pinuppa eller porrstjärna

Nakenchock- ett ord som klart påvisar hur chockartat det kan vara att upptäcka att människor är nakna när de inte har kläder på sig. Eller ibland ser nakna ut även när de har kläder på sig. Eller ibland visar lite hud. De viktorianska tiderna är på återtåg. Hög krage, fadermödare och underkjolar. Var så säker.

Schlagerfestival- Ett tillfälle för hela det svenska folket att få inblick i den ack så spännande gay-världen och glömma sina fördomar för en stund. Eller få desamma bekräftade, för det vet vi ju, att alla bögar klär sig i paljetter och sjunger musikalhits vid varje tillfälle som ges.

3 Kommentarer:

  • Mitt Bidrag:
    Poker-tips/spel/vm/sm/em/us/pengar/tournering/bok/chock/Linda Rosing/hand/tidning/sett/tv osv osv osv

    Av Blogger ajja, at 1:10 em  

  • oh jag såd min första melodifestival på säkert 18 år...knepig upplevelse att smygbyta kanal hela tiden och nästan få skäll av karln bredvid

    Av Blogger stein unt jean, at 1:42 em  

  • Ja, nakenchock är universums bästa ord någonsin. "Va faaan, folk var NAKNA!"

    Detta i ett land där Nyfiken, Gul gick på jävla bio. För över 30 år sedan! Bakvända landet, jojagtackarjag.

    Av Blogger eff, at 12:17 fm  

Skicka en kommentar

<< Home


 
Bloggtoppen.se