vardagsfrenesi

lördag, juli 01, 2006

Bajsblogg

Folk har ett jävligt suspekt förhållande till sin avföring. Så idag ska vi behandla den sista utposten, kungen av tabun, idag ska vi prata bajs.

Alla vet att alla andra går på toaletten, att man urinerar är inget som någon sticker under stol med, men den stora tvåan är det ingen som vill kännas vid. Det är så hemskt och hemligt att det finns hela regelverk hur man ska förhålla sig till det hemliga toalettbestyret. De största problemen verkar vara akustik och odör. Man vill ju inte gärna att det ploppar till i stolen så att någon kan höra det och därmed avgöra vad som sker bakom den alltför ofta tunna dörren, men frågan är om det inte anses vara värre när det luktar. För oss som har varit på Roskilde och Hultsfred är det helt klart att det luktar och att det luktar olika. Det finns några knep man kan ta till, tändstickan, doftsprejen, eller det lite farligare: att helt enkelt hålla sig.

Jag vet människor som vägrat göra tvåan så pass länge under längre bilresor att de nästintill svimmat, och detta enbart för att de inte vill att andra ska veta att de är som alla andra. Doris syster spenderade en afton, nåväl, en del av en afton hemma hos en nyvunnen bekant som hon sedan gifte sig med. Någonstans under kvällen började det trycka på lite i ändalykten. Ett svårlöst problem med andra ord och vad gör man då? Går in på toaletten, lägger lite papper i vattnet och vrider på kranen för säkerhets skull? Kanske ställer ett badrumsfönster på glänt?

Nä det är ju helt klart lättare att cykla sju kilometer hem. Bara för att inse att det inte går att klämma ut något och sedan cykla sju kilometer tillbaka. Här kan jag tillägga att hon är rätt vältränad, vilket man kan förstå med tanke på allt cyklande det måste bli.

En gammal vän i en annan stad hade t.o.m. ett credo gällande det här med att lägga kabel: Du kan sno min fru, skjuta min katt och stjäla min bil, men ge fan i att klubba på mitt dass.

Doris mamma bakar något som de kallar för saxbröd. Fundera på det en stund.

Doris gör dock aldrig tvåan, hon öppnar bara ett fack i sidan och släpper ut doft av rosor och violer.

5 Kommentarer:

  • Gör tjejer tvåan!???
    :O

    Av Anonymous Anonym, at 12:04 fm  

  • Alla utom Doris, har jag hört. Men jag har inga bevis för det. Det är bara hörsägen alltihop

    Av Blogger oscar, at 11:19 fm  

  • Very pretty site! Keep working. thnx!
    »

    Av Anonymous Anonym, at 3:48 fm  

  • Greets to the webmaster of this wonderful site. Keep working. Thank you.
    »

    Av Anonymous Anonym, at 12:00 em  

  • Pratar om "tvåan" mer än gärna!

    Av Anonymous Anonym, at 9:14 em  

Skicka en kommentar

<< Home


 
Bloggtoppen.se