vardagsfrenesi

fredag, oktober 14, 2005

Barking Pumpkin

Ibland gör man saker man får ångra, ibland får man ångra vad man inte gjort. Knepigt värre. Visst ångras en del saker. Mycket. Men någonstans finns det en ljusning för det som sker får någonting annat att ske. Och det som sker sker igen, ibland. Om livet vore lätt vore det trots allt jävligt tråkigt. Man behöver en utmaning, saker och ting ska inte nödvändigtvis gå som en dans. Nånstans måste man lära sig saker och det gör man sällan om det går rätt från början. Man lär sig ofta mer av de saker man får ångra än av de saker man aldrig gjorde. På gott och ont. Men man får ångra sig. Inte vad man lärt sig dock, utan bara vad man gjort.

"Det finns två saker i vår värld som är oändliga; universum och mänsklig dumhet. Jag är inte säker på det första." -Albert Einstein

Utsikterna för helgen ser lysande ut. Något tråkiga, men nyktra. Behöver rasta kroppen, behöver gå till gymmet. Behöver komma iordning. Behöver plugga. Behöver pasta och tonfisk. Behöver sällskap.

Ibland måste man dessutom ge saker tid. Det finns ingen anledning till stress. Känn lugnet, varva ner. Ta ett ägg, ta två. Gå en promenad. Fundera inte så mycket. Drick mjölk. Omega-3 är bra. Fyll på glykogendepåerna. Kör många dips. Ta en snus.

Men jag tänker aldrig, och då menar jag aldrig, ta en lök och tomat-smoothie. Pajas.

1 Kommentarer:

  • Är mer än stolt över min innovativa spenat/lök/tomat-kreation. Kommer tvinga dig äta den en vacker dag!

    Av Blogger -= R =-, at 1:51 fm  

Skicka en kommentar

<< Home


 
Bloggtoppen.se